Ëndrrat gjatë shtatzënisë

Ëndrrat gjatë shtatzënisë

Gjatë shtatzënisë, ëndrrat tuaja mund të ndryshojnë duke u shfaqur më reale se zakonisht. Trupi juaj kalon në disa faza ndryshimesh fizike të rëndësishme, duke përfshirë ndryshimin e niveleve të hormoneve. Këto ndryshime ndikojnë në mënyrën se si truri juaj e percepton informacionin gjatë jetës së përditshme. Kjo supozohet të jetë një arsye e cila shkakton ëndrra të pazakonta, veçanërisht në tremujorin e tretë.

Si të bëni një gjumë të qetë gjatë natës:
Provoni të inkurajoni veten për të pasur ëndrra pozitive, duke imagjinuar se po mbani fëmijën tuaj në krahë, duke menduar për emrat e mundshëm të bebeve ose duke krijuar imazhin e bebes suaj të sigurt dhe të shëndoshë në krevatin e tij.
Nëse ëndrrat tuaja fillojnë të bëhen më reale dhe ju krijojnë parehati, nëse ju mendoni se ato mund të ndikohen nga diçka që ju shqetëson në jetën tuaj aktuale, përpiquni të mendoni më pozitivisht, ose praktikoni teknikat e relaksimit si joga dhe meditimi para lindjes.