6 shenjat e Ovulimit

6 shenjat e Ovulimit

Këto janë 6 shenjat kryesore të cilat tregojnë se ju jeni duke ovuluar dhe kjo është periudha me e përshtatshme për të mbetur shtatzënë:
1- Temperatura bazale e trupit tuaj bie dhe më pas rritet sërish.
2- Mukusi i qafës së mitrës bëhet më i qartë dhe i hollë.
3- Qafa e mitrës zbutet dhe hapet.
4- Mund të ndjeni dhimbje ose ngërçe të lehta në pjesën e poshtme të barkut.
5- Rritje e dëshirës seksuale.
6- Mund të vini re njolla të lehta.