A është normale të ndjeheni të lodhura gjatë shtatzënisë?

A është normale të ndjeheni të lodhura gjatë shtatzënisë?

Nuk dëshironi të ngriheni nga krevati, do të parapëlqenit të mos bëni asgjë, ju duket sikur jastëku është miku tuaj më i mirë?
Këto janë simptomat e shtatzënisë së hershme kur ju filloni dhe ndjeheni tepër të lodhura. Lodhja e shtatzënisë mund të shprehet veçanërisht herët në tremujorin e parë dhe më vonë rishfaqet në të tretin.

Shtatzënia është njësoj si të bësh një maratonë ndërsa mban një çantë shpine që peshon pak më shumë çdo ditë. Me fjalë të tjera, është punë e vështirë.
Ndonëse ju nuk jeni gjithmonë të vetëdijshme, trupi juaj po punon më shumë se kurrë edhe kur ju jeni duke pushuar.