A kanë të njëjtën peshë femrat dhe meshkujt ?

A kanë të njëjtën peshë femrat dhe meshkujt ?

Në tremujorin e tretë, pesha  e fetuseve meshkuj është pak më e madhe se ajo e femrave.

Kurse tek të porsalindurit flitet për një diferencë prej rreth 400 gram në peshë dhe rreth 2.5 cm në gjatësi midis bebeve meshkuj dhe atyre femra.