a me njeh bebi im

a me njeh bebi im

Që në momentin që e mbani në dorë fëmijën për herë të parë, ju e dini se ai është i juaji. Jeni gati të kujdeseni për ta dhe ti rrisni me dashuri.
Megjithëse i vogli është plotësisht i varur nga ju, ju ende dëshironi të merrni atë iluzion njohjeje në sytë e tij, të kuptuarit se edhe ata e dinë se kush jeni ju.
Lajmi i mirë: Fëmija juaj ju njeh që nga lindja. Truri i foshnjës fillon të zhvillohet që në javët e para të shtatzënisë. Në momentin që vijnë në jetë, ata mund të njohin zërin , aromën dhe më pas fytyrën tuaj.