A mund ta mbaj në krah fëmijën ndërkohë që jam shtatzëne?

A mund ta mbaj në krah fëmijën ndërkohë që jam shtatzëne?

Nëse keni një fëmijë të vogël dhe në të njejtën kohë jeni shtatzënë, mund të jetë sfiduese të shmangni plotësisht marrjen në krahë të të voglit tuaj.

Gjatë këtyre momenteve këshillohet që të kryhen lëvizje të ngadalta dhe fillimisht të përkuleni 90 gradë e më pas të ngriheni bashkë më fëmijën.

Por sigurisht nëse keni ndonjë dhimbje apo shqetësim, ne ju rekomandojmë të tregoheni me të kujdesshme dhe të njoftoni mjekun.