A mund të konsumohen ushqimet pikante gjatë shtatzënisë?

A mund të konsumohen ushqimet pikante gjatë shtatzënisë?

Po.

Ushqimet pikante nuk e dëmtojnë՞fetusin, por ato mund t’ju bëjnë juve të ndjeheni jo mirë.

Gjatë shtatzënisë shumë gra vuajnë nga djegia e stomakut dhe ushqimet pikante mund ta përkeqësojnë atë.

Djegiet janë të zakonshme sidomos gjatë tremujorit të fundit kur bebi është i rritur dhe madhësia e tij bën që acidet e stomakut të shkojnë drejt ezofagut duke ju shkaktuar kështu djegie