Aspirimi testikular

Aspirimi testikular

Aspirimi testikular është një procedurë mjekësore e thjeshtë dhe pa shumë dhimbje që mundëson marrjen e materialit seminal tek burrat të cilët pas analizës së spermogramës rezultojnë me azoospermi.

Spermatozoidët e gjetur përdoren për të kryer menjëherë fertilizimin in vitro ose ngrihen për tu përdorur në një moment të dytë në mënyrë që të arrihet një shtatzëni.

Për të kryer biopsinë testikulare apo vizitë me mjekun ju mund të kontaktoni në numrat tel. +355 4 222 36 32 dhe cel. +355 67 27 33 333.