ASPIRIMI TESTIKULAR

ASPIRIMI TESTIKULAR

Apirimi testikular është një procedurë mjekësore e thjeshtë dhe pa dhimbje që  mundëson marrjen e materialit seminal nga testikujt për tu përdorur për procedurat e fertilizimit in vitro – FIV. Kjo procedurë kryhet tek meshkujt të cilët nuk mund të ejakulojnë, kane kryer vazektomi  apo materiali seminal i tyre nuk ka spermatozoidë.

Spermatozoidët e gjetur përdoren për të kryer menjëherë fertilizimin in vitro ose ngrihen për tu përdorur në një moment të dytë në mënyrë që të arrihet një shtatzëni.

Për të kryer biopsinë testikulare apo vizitë me mjekun ju mund të kontaktoni në numrat tel. +355 4 222 36 32 dhe cel. +355 67 27 33 333.

#klinikaGliozheni #përseGliozheni #azoospermi #biopsitestikulare #vizita #shëndetsi #shërbimeGliozheni #kujdesi #diagnoza #klinikagjinekologjiketiranë