Aspirimi testikular

Aspirimi testikular

Aspirimi testikular është një procedurë kirurgjikale e cila ju vjen në ndihmë burrave infertile pasi në analizën e spermogramës nuk është vërejtur asnjë spermatozoid.

Ka dy arsye përse në ejakulat mund të mos ketë spermatozoidë: ⠀

– Nuk prodhohen nga testikujt ⠀

– Ka bllokim të kanaleve që nxjerrin spermën jashtë.

Spermatozoidët e gjetur pas TESA-s mund të ngrihen ose të përdoren menjëherë për të injektuar vezët në kushte in vitro me anë të metodës së fertilizimit intracitoplazmatik të asistuar(ICSI ).

Për më tepër informacione ju mund të kontaktoni në numrat tel. +355 4 222 36 32 dhe cel. +355 67 27 33 333 për të rezervuar një orar dhe për të takuar mjekun specialist.