ASPIRIMI TESTIKULAR

ASPIRIMI TESTIKULAR

10% e meshkujve nuk kanë spermatozoidë në ejakulat, kjo gjendje quhet azoospermi. 40% e rasteve vjen prej bllokimit të kanaleve të traktit riprodhues.
Një burrë azoospermik mund të jetë babai biologjik i fëmijës së tij.

Kjo arrihet me anë të aspirimit testikular i cili konsiston në marrjen me anë të një shiringe të fluidit dhe indit testikular duke përdorur presionin negativ.
Spermatozoidët e gjetur përdoren për të kryer menjëherë fertilizimin in vitro ose ngrihen për tu përdorur në një moment të dytë.

Për të kryer biopsinë testikulare apo vizitë me mjekun ju mund të kontaktoni në numrat tel. +355 4 222 36 32 dhe cel. +355 67 27 33 333.