Baba i ri? Ja disa këshilla për ty!

Baba i ri? Ja disa këshilla për ty!

Normalisht është e vështirë të ndjehesh menjëherë gati për t’u bërë baba dhe të kesh një përzierje ndjenjash, nga gëzimi i pastër deri tek frika.

Disa këshilla për ju:

• Përpiquni të ndiqni një stil jetese sa më të shëndetshëm krah partneres tuaj

• Mundet të kërkoni këshilla dhe sygjerime nga miqtë tuaj që janë tashmë prindër

• Lexoni sa më shumë artikuj se si të kujdeseni për të voglin tuaj

• Mundohuni të flisni me të afërmit për shqetësimet tuaja

• Përpiquni që të bëni sa më shumë aktivitete me partneren tuaj dhe ti dedikoni asaj vëmendjen e duhur