Baba i ri? ja disa këshilla si të lidheni më tepër me bebin tuaj

Baba i ri? ja disa këshilla si të lidheni më tepër me bebin tuaj

Si një i porsalindur bebi varet nga qumështi i nënës dhe ka një shtysë biologjike për t‘ju drejtuar asaj. Nuk është çudi që baballarët mund të ndihen pak të anashkaluar.

Disa këshilla:
– Krijoni kontakt me lëkurë pasi aroma i ndihmon bebet t’ju njohin
– Lexojini edhe pse nuk ju kupton që të mësohen me tingullin e zërit
– Bëhuni pjesë e ritualit të banjës së bebit
Gjeni mundësinë për ti ndenjur sa më afër fëmijës dhe diskutoni me baballarë të tjerë për të ndarë eksperiencat tuaja.