Bajamet

Bajamet

Bajamet dhe derivatet e tyre janë burim i shëndetshëm ushqyes gjatë shtatzënisë si për nënën ashtu edhe për fetusin.

Ato mundet:
• Të ndihmojnë zhvillimin e trurit dhe sistemin neurologjik të foshnjës.
• Të përmirësojnë metabolizmin.
• Të parandalojnë kilogramët e tepërt të shtatzënisë duke ndihmuar në arritjen e ndjesisë së ngopjes.
• Të furnizojnë me hekur foshnjën dhe parandalojnë rrezikun e anemisë.