Bebet hiperaktive

Bebet hiperaktive

Bebet hiperaktive janë lindur për tu rritur në lëvizje të përditshme dhe programuar për t’u zhvilluar përgjatë një sekuence specifike të momenteve fizike, ose ato çka quhen Motor Skills.

Çdo fazë zhvillimi u siguron përvojat e nevojshme për nivelin e rritjes dhe inteligjencës në të ardhmen.

Këto faza zhvillimi lidhen me zhvillimin e trurit ku bashkë me trupin ai stimulon momente fizike të cilat e ndihmojnë për të mësuar më shpejtë në të ardhmen.

Truri ka nevojë për shumë kohë, përvojë dhe praktikë për të “lidhur” çdo aftësi të re motorike që mëson.