Çajrat në shtatzëni

Çajrat në shtatzëni

Shumë gra gjatë shtatzënisë tregohen të kujdesshme me përdorimin e kafeinës, alkoolit, nikotinës dhe medikamenteve të panevojshme.
Shumë pak prej tyre i kushtojnë rëndësi çajrave.

Disa nga këta çajra mund të kenë efekte të ngjashme të padëshirueshme me kafeinën, alkoolin apo medikamentet.
Disa çajra mund ti përdorni në sasi të vogla, përshembull: Çaj i zi, jeshil, mjedër, mente dhe çaji i xhinxherit.

Çajra të cilët duhet në evitohen gjatë shtatzënisë dhe ushqyerjes me gji janë: Hibiscus, ginseng, limoni dhe rozmarina.