Dëgjimi tek bebet

Dëgjimi tek bebet

Dëgjimi është një shqisë që zhvillohet që në barkun e nënës.

Veshët e bebes fillojnë të krijohen që nga java e 8 brenda në miter dhe marrin formën përfundimtare rreth javës të 24-t.

Është vërtetuar tashmë se bebja brenda në mitrën e nënës dëgjon zëra dhe zhurma. Studimet kanë treguar se fëmija fillon të dëgjojë që nga java e 20