Detoksifikimi gjatë shtatzënisë

Detoksifikimi gjatë shtatzënisë

Vera përfundoi dhe tashmë të gjithë kanë tendecën për të nisur dietën e shëndetshme apo detoksifikimin e trupit.
Një nga komponentët që mundet të ndihmojnë është edhe uji me limon. Si ndikon ai në shtatzëni?
• Ndihmon në përmirësimin e të përzierave, sidomos kur konsumohet në mëngjes;
• Ndihmon në pastrimin e veshkave;
• Është një antioksidant i përsosur;
• Mirëmban lëkurën dukë i dhënë shkëlqim;
• Ndihmon në përthithjen e hekurit në organizëm;
• Ndihmon në shëndetin e zorrëve