Dhimbjet abdominale pas menopauzës

Dhimbjet abdominale pas menopauzës

Shumë gra përjetojnë dhimbje pelvike pas periudhës së menopauzës, të cilat mund të tregojnë për një sëmundje si fibroidet uterinë, endometrioza,  kanceri ovarian ose uterin apo edhe sëmundje të stomakut si gastroenteriti.

Shpesh dhimbjet abdominale shoqërohen me:

-Gjakderdhje vaginale

-Dhimbje në kyçe

-Dhimbje në shpinë

-Dhimbje gjatë marrdhënieve seksuale

-Dhimbje gjatë urinimit

-Lodhje

-Diarre

-Ndryshime në peshë

Duhet të kryhet një vizitë tek gjinekologu në rastet e shfaqjes së simptoma, pasi secila prej tyre mund të lidhet me sëmundje dhe trajtime specifike.

Në rastet kur jeni të shqetësuara për shëndetin tuaj riprodhues ju ftojmë të konsultoheni me mjekët gjinekologë pranë klinikës tonë.

Ju mund të kontaktoni në numrat tel. +355 4 222 36 32  dhe cel. +355 67 27 33 333 për të rezervuar një orar.