DHURO VEZË

DHURO VEZË

Vezët e dhuruara janë zgjidhja e vetme për ato gra që e kanë të pamundur të prodhojnë vezë me cilësi të mirë dhe që për rrjedhojë nuk arrijnë dot spontanisht një shtatzëni.

Për tu bërë dhuruese vezësh mjafton që :

– Të jeni midis 18 dhe 35 vjeç.

– Të jeni e gatshme ti nënshtroheni vlerësimeve dhe kontrolleve mjekësore të detajuara.

– Të mos jeni përdoruese e duhanit, apo alkoolit.

Në qoftë se jeni të interesuara për tu bërë dhuruese vezësh dhe kërkoni më shumë informacion mund të na kontaktoni në nr.cel 0672733333; nr.tel 042223632.