Disa këshilla për gratë shtatzëne

Disa këshilla për gratë shtatzëne

– Mundohuni të mbani ambjentin që ju rrethon në një tëmpëraturë të freskët.
– Mbani distancë sociale për të shmangur viruset dhe bakteret që trasmetohen nëpërmjet frymëmarrjes.
– Përdorni veshje me material pambuku për të lejuar ajrosjen më të mirë të trupit.
– Mos harroni të vishni këpucë të rehatshme dhe të limitoni mbajtjen e këpucëve me taka.
– Kini kujdes me dietën ushqimore, kujdesuni të jetë e pasur.
– Mos harroni të konsumoni sa më shumë ujë dhe të jeni të hidratuara.