EFEKTET ANËSORE TË PILULAVE KONTRACEPTIVE.

EFEKTET ANËSORE TË PILULAVE KONTRACEPTIVE.

 

Gjatë marrjes së pilulës kontraceptive disa gra dhe vajza përjetojnë efekte anësore si:
shtim në peshë, marrje mendsh, të vjella, dhimbje koke, tensionim të gjinjve, ndryshime të humorit.
Duhet patjetër të konsultoheni me mjekun për të zgjedhur metodën kontraceptive më të përshtatshme për ju.

Për një konsultë me gjinekologun mund të kontaktoni në numrat tel.

+355 4 222 36 32 dhe cel. +355 67 27 33 333 për të rezervuar orarin tuaj pranë klinikës sonë.