ENDOMETRIOZA

ENDOMETRIOZA

Endometrioza është një çrregullim në të cilin indi në pjesën e brendshme të uterusit rritet jashtë kavitetit uterin. Endometrioza zhvillohet në orvare, tubat e fallopit dhe tek indi që rrethon pelvisin.

Ajo shoqërohet me këto simptoma:

  • Dhimbja pelvike
  • Menstruacione të dhimbshme
  • Dhimbje gjatë marrdhënieve seksuale
  • Dhimbje gjatë urinimit
  • Gjakderdhje ndërmjet cikleve menstruale
  • Infertilitet
  • Lodhje
  • Të përziera
  • Diarre

Endometrioza shpesh herë ngatërrohet me sëmundje të tjera të shëndetit riprodhues, prandaj nevojitet që simptomat të vlerësohen nga mjeku gjinekolog.

Në qoftë se dëshironi të kryeni ekzaminimet e nevojshme ju mirëpresim pranë Klinikës tonë.

Ju lutemi të kontaktoni në numrat tel. +355 4 222 36 32  dhe cel. +355 67 27 33 333 për të rezervuar një orar.