Endrrat gjatë shtatzënisë

Endrrat gjatë shtatzënisë

Shumica e femrave gjatë muajve të shtatzënisë, raportojnë se ëndrrat e tyre i ndjejnë më reale se më parë.

Trupi kalon shumë ndryshime gjatë kësaj periudhe dhe gjendjet emocionale, fizike dhe mendore janë të lidhura ngushtë me çdo ndryshim.

Ndryshimet hormonale mund të ndikojnë në emocionet dhe ankthin që përjetohet gjatë shtatzënisë . Ato do të ndikojnë gjithashtu në mënyrën se si truri
përpunon informacionin, duke rezultuar ndoshta në ëndrra më të gjalla dhe të shpeshta gjatë kohës së shtatzënisë.