FERTILITETI TEK GRATË

FERTILITETI TEK GRATË

Gjëndje të ndryshme mjekësore që mund të kontribuojnë në probleme të fertilitetit tek femrat janë:

-Sindroma e  ovareve policistike

-Çrregullime  të tiroides

-Anormali uterine si polipet

-Bllokimi i tubave të Fallopit

-Endometrioza

-Sëmundja autoimune e Lupusit

-Çrregullime të ciklit menstrual

Një jetesë e shëndetshme mund të përmirësojë fertilitetin, e cila konsiston në:

-Mbajtjen e një peshe konstante dhe të përshtatshme për gjatësinë tuaj

-Mbrojtjen nga sëmundjet seksualisht të transmetueshme si gonhorrea dhe klamidia

-Minimizimin  e stresit dhe praktikimin e metodave relaksuese

-Limitimin  e përdorimit të alkoolit, duhanit dhe kafeinës

Në rastet kur jeni të shqetësuara për shëndetin tuaj riprodhues ju ftojmë të konsultoheni me mjekët gjinekologë pranë klinikës tonë.

Ju mund të kontaktoni në numrat tel. +355 4 222 36 32  dhe cel. +355 67 27 33 333 për të rezervuar një orar.