Fertilizimi in vitro me vezë të dhuruara

Fertilizimi in vitro me vezë të dhuruara

Dhurimi i vezëve është një program gjatë së cilit një grua i dhuron vezët e saj një gruaje tjetër dhe më pas këto vezë do të përdoren për një cikël FIV.

Vezet e dhuruara do të përdoren nga gruaja e cila:

-Ka ovare që nuk prodhojnë veze ose ato kanë një cilësi të ulët

-Ka një problem gjenetik të trashëgueshëm, anomali kromozomike apo vuan nga sëmundje që kanë efekt negativ tek stimulimi hormonal

-Ka kryer disa cikle FIV por nuk ka mundur të mbesë shtatzënë me ovocitet e saj

Nëse jeni të interesuar të dhuroni vezë ose keni nevojë për një dhuruese, ju mund të kontaktoni në numrat tel.

+355 4 222 36 32  dhe cel. +355 67 27 33 333 për të rezervuar një takim me mjekun gjinekolog.