FIV

FIV

Teknikat e riprodhimit të asistuar i referohen të gjitha trajtimeve të fertilitetit që përfshijnë marrjen e vezëve nga gruaja dhe bashkimin me spermatozoidët dhe më pas transferimin e tyre në mitrën e gruas.

Disa procedura standarte të FIV pranë klinikës tonë janë:

– ICSI(Intracytoplasmic Sperm Injection )

– PGD(Preimplantation Genetic Diagnosis )

– PGS(Preimplantation Genetic Screening)

– Assisted hatching

– Transferimi i embrioneve të ngrira

Duke iu nënshtruar këtyre procedurave bëhet e mundur që çiftet të cilët kanë problem të infertilitetit të kenë fëmijë të shendetshëm.

Për më tepër informacione ju mund të kontaktoni në numrat tel. +355 4 222 36 32 dhe cel. +355 67 27 33 333 për të rezervuar një orar dhe për të takuar mjekun specialist.