GËZUAR 8 MARSIN!

GËZUAR 8 MARSIN!

Çdo grua, çdo vajzë  ka “malin” e saj për të ngjitur.  Shumë kërkohet dhe pritet prej tyre dhe e vërteta është që ato mund të arrijnë gjithçka nëse e duan.

Ne si Klinikë,  ju urojmë grave dhe vajzave, forcën dhe guximin për të qënë të lumtura në të gjitha rolet që ato kanë dhe zgjedhin të mbajnë në shoqëri, qofshin këto, gra në karrierë ose shtëpiake, bashkëshorte ose beqare, nënë ose jo.

Kujdesi për veten dhe mbi të gjitha për shëndetin duhet të jetë gjithashtu prioritet për to.