Gjinia e fëmijës

Gjinia e fëmijës

Midis javës së 16 dhe të 22-të (rreth muajit të katërt) mjeku me anë të ekografisë mund tju tregojë seksin e fëmijës tuaj. Mund të ndodhë që pozicioni i fetusit gjatë

ekografisë nuk është i përshtatshëm për të parë qartë gjininë e tij dhe nuk ka asnjë mënyrë që pozicioni i bebit të ndryshohet për të mundësuar këtë.Gjithsesi në vizitën e rradhës, kur mjeku të kontrollojë rritjen dhe zhvillimin e fëmijës tuaj mundet tju bëjë të ditur edhe nëse do të gëzoheni me një vajzë apo me një djalë