Gjumi gjatë shtatzënisë

Gjumi gjatë shtatzënisë

1.Gjatë tremujorit të dytë dhe të tretë, mundet të flini nga të dyja anët, por ana e majtë preferohet si për ju dhe bebin tuaj.⠀

2.Fjetja në anën e majtë siguron furnizimin e duhur me gjak dhe nutrientë tek placenta (më pak presion tek vena cava) si dhe stimulon funksionimin e duhur të veshkave e cila lejon si rrjedhojë më pak fryrje tek këmbët, kyçet dhe duart tuaja.

3.Fjetja me kurriz vështirëson frymëmarrjen duke e bërë gjumin disi të vështirë.⠀

4.Mundet të siguroni jastëk tëposatçëm për të mbajtur njëpozicion të rehatshëm gjatëfjetjes.⠀

5.Sygjerohet veshja e rrobave të gjëra prej pambuku.⠀