Hekuri gjatë shtatzënisë

Hekuri gjatë shtatzënisë

Gjatë shtatzënisë trupit tuaj i duhet dyfishi i hekurit që keni konsumuar më parë në mënyrë që të sigurojë furnizimin e fetusit me gjak.

Ju mund të arrini të merrni një sasi të mirë hekuri nga ushqime të cilat janë të pasura në hekur si përshembull:
– Drithërat
– Frutat e thata
– Spinaqi, thjerrëzat, fasulet
– Vezët
-Mishi i kuq, pula dhe peshku