Histeroskopia

Histeroskopia

Histeroskopia është një procedurë që mund të përdoret për të diagnostikuar dhe trajtuar gjakderdhjen e shtuar. Procedura lejon që mjeku të shohë kavitetin uterin me anë të histeroskopit, i cili është i pajisur me kamera për të përftuar pamjen e mureve të mitrës .

Histeroskopia mund të jetë pjesë e procesit të diagnostikimit ose procedurë operative në rastet kur vërehen anomali të caktuara siç janë polipet apo fibroidët.

Ndërhyrja këshillohet të kryhet një javë pas menstruacioneve të fundit.

Për më tepër informacione ju mund të kontaktoni në numrat tel. +355 4 222 36 32 dhe cel. +355 67 27 33 333