Infeksionet vaginale

Infeksionet vaginale

Infeksionet vaginale janë më të zakonshme nga sa mendoni.

Mbani parasysh këto simptoma në mënyrë që ta identifikoni sa më shpejt dhe të shmangni shqetësimet tuaja.

Nëse po përjetoni këto simptoma mund të na kontaktoni në numrat tel. +355 4 222 36 32 dhe cel. +355 67 27 33 333 për të rezervuar një takim në mënyrë që të diagnosikoheni dhe të merrni mjekimin e duhur sa më shpejt.