Infertilitet? Kur duhet të drejtohem tek mjeku?

Infertilitet? Kur duhet të drejtohem tek mjeku?

Problemet e infertilitetit në çift mund të vijnë prej burrit dhe gruas së bashku ose prej vetëm njërit nga partnerëve.

Momenti i duhur për tu drejtuar tek mjeku është:

-Nëse tentoni të konceptoni për më shumë se 6 muaj pa sukses
-Jeni mbi 40 vjeç
-Kur keni çrregullime të ciklit apo nuk keni perioda -Keni probleme të njohura të infertilitetit
-Jeni diagnostikuar me endometriozë apo me Sëmundje Inflamatore Pelvike
-Keni bërë më shumë se 1 abort
-Keni bërë trajtim kemioterapeutik/ hormonal/ radioterapeutik
Etj…

Ju mund të kontaktoni në numrat tel. +355 4 222 36 32 dhe cel. +355 67 27 33 333 për të rezervuar një orar për të vlerësuar situatën në çift.