INFERTILITETI

INFERTILITETI

Infertiliteti është pamundësia për të konceptuar një shtatzëni pas një viti (ose më gjatë) të marrdhënieve seksuale  të  pambrojtura apo përjetimi i humbjeve të përsëritura të shtatzënive .

Problemet e infertilitetit në çift mund të vijnë prej burrit dhe gruas së bashku ose prej vetëm njërit nga partnerët.

Sot gjenden shumë metoda që trajtojnë infertilitetin dhe bëjnë të mundur që çdo çift të mund të sjellë në jetë pasardhësin e tyre. Ne ju mirëpresim për t’ju dhënë ndihmesën tonë.

Ju mund të kontaktoni në numrat tel. +355 4 222 36 32  dhe cel. +355 67 27 33 333 për të rezervuar një orar për të vlerësuar situatën në çift.