Infertiliteti Femëror

Infertiliteti Femëror

Infertiliteti femëror shfaqet si pasojë e moshës, problemeve fizike, ndryshimeve hormonale, mënyrës së jetesës apo faktorëve mjedisor.
Shumica e rasteve të infertilitetit femëror vjen prej problemeve në prodhimin e vezëve.
Kur vezoret ndalojnë së funksionuari përpara periudhës normale të menopauzës quhet insuficienca ovariane, ndërsa kur vezoret nuk çlirojnë rregullisht vezë çdo muaj quhet sindroma e ovarit policistik.
30% e rasteve të infertilitetit në çift vjen prej faktorit femëror, 30% prej faktorit mashkullor. Ndonjëherë infertiliteti në çift është i pashpjegueshëm.

Në rast se keni probleme infertiliteti në çift, ju mund të kontaktoni në numrat tel. +355 4 222 36 32  dhe cel. +355 67 27 33 333 për të rezervuar një orar.