INFERTILITETI TEK MESHKUJT

INFERTILITETI TEK MESHKUJT

Shenja kryesore e infertilitetit tek meshkujt është pamundësia për të konceptuar një shtatzëni.
Problemet siç janë: çrregullimet e trashëguara gjenetike, çrregullime hormonale, varikoçela mund të jenë shkaqet e infertitilitetit mashkullor.
Për të bërë të mundur një shtatzëni , mashkulli duhet të ketë:
-Të zhvilluara organet mashkullore seksuale dhe të paktën një testikul të funksionojë normalisht
– Trupi duhet të prodhojë testosteron
– Të pranishme në spermë sermatozoidë
– Në materialin seminal, spermatozoidët të jenë të shumtë në numër
– Spermatozoidët të jenë të një cilesie te mirë nga ana morfologjike dhe lëvizshmeria gjithashtu.
Cilësia e materialit seminal mund të vlerësohet më anë të spermogramës.

Në rast së keni probleme infertiliteti në çift, ju mundet të kontaktoni në numrat tel.
+355 4 222 36 32 dhe cel. +355 67 27 33 333 për të rezervuar një orar.