Inseminimi Intra Uterin

Inseminimi Intra Uterin

Inseminimi Intra Uterin (IIU) është një procedurë për trajtimin e infertilitetit në çift.

IIU kryhet në rastet e:

– Infertilitetit mashkullor

– Infertilitet të pashpjeguar

– Çrregullimeve të ovulacionit

– Endometriozës së lehtë

´

IIU mund të përsëritet deri në tre herë për të arritur rezultatin e dëshiruar. Kjo procedurë është e sigurtë dhe pa dhimbje, pas trajtimit mund të vazhdohen aktivitet ditore normalisht.

Për të kryer procedurën e IIU ju mund të kontaktoni në numrat tel. +355 4 222 36 32 dhe cel. +355 67 27 33 333 për të rezervuar një orar.