Inseminimi Intra Uterin

Inseminimi Intra Uterin

Inseminimi intra uterin është një trajtim në kuadër të infertilitetit që mundëson kalimin e materialit seminal pas përpunimit në uterus.

Disa nga rastet kur mund të përdoret ky trajtim nga një çift që dëshiron të ketë një shtatzëni janë:
– Infertilitet i pashpjeguar
– Infertilitet prej pranisë së endometriozave – Probleme të cerviksit tek gruaja
– Probleme me ovulimin e vezës
– Alergjia ndaj materialit seminal

Procesi i IIU nuk ka dhimbje dhe nuk kërkon regjim shtrati.

Për më tepër informacion, ju mund të kontaktoni në numrat tel. +355 4 222 36 32 dhe cel. +355 67 27 33 333.