Joga në shtatëzani⠀

Joga në shtatëzani⠀

A mund të ushtrohet gjatë nëntë muajve të shtatëzanisë?⠀

Ushtrimet joga për shtatzënat janë kombinime të ushtrimeve për forcim të trupit. Në këtë mënyrë rritet fuqia dhe qëndrueshmëria, prandaj ky është një ushtrim i përkryer i cili ju pregatit për nevoja fizike, emocionale dhe mendore të shtatzënisë dhe lindjes. ⠀

Pozicionet gjatë ushtrimeve janë të modifikuara për të gjitha fazat e shtatzënisë, prandaj mund ta praktikoni gjatë nëntë muajve të shtatzënisë në praninë e një instruktori të specializuar.⠀