Kam mbetur shtatzënë kur…

Kam mbetur shtatzënë kur…

…po merrja disa mjekime . A mund të jetë dëmtuar fëmija ?

Varet nga lloji i medikamentit që keni përdorur dhe periudha e shtatzënisë kur i keni marrë. Duhet të konsultoheni me mjekun, pasi disa medikamente janë të sigurta, si p.sh. Vitaminat (përjashto ato me bazë vitaminën A dhe disa antibiotikë. Por disa medikamente të tjera mund të shkaktojnë dëmtime te bebja, sidomos kur përdoren gjatë tremujorit të parë të shtatzënisë.