Këshillim mbi lindjet normale

Këshillim mbi lindjet normale

Shtatzënia, kjo faza emocionuese e jetës suaj kërkon një stil të shëndetshëm jetese për udhëtimin që ju pret.

Ju ndoshta keni informacion mjaftueshëm, megjithatë duke qënë se kujdesi i nënës është thelbësor, ne ju kemi renditur disa këshilla që ja u rekomandojmë të gjitha nënave.

-Kontrolle periodike

-Kontrolli i lëvizjeve të bebit.

-Kujdesi për të evituar lëvizjet e sforcuara dhe ngritjen e objekteve të rënda

-Nisja e jogës dhe aktivitete të ngjashme për të ndihmuar shtatzaninë tuaj deri në fund

-Praktika e teknikave të frymëmarrjes

-Ecja të paktën 30 min në ditë në ajër të pastër

-Mbajtja e një regjimi ushqimor të rregullt

-Pini shumë ujë gjatë ditës