Kistet çokollatë

Kistet çokollatë

Kistet çokollatë janë jokancerogjene dhe ngjyra nga e cila merr dhe emrin vjen prej grumbullimit të gjakut të vjetër menstrual.

Këto kiste kanë mundësi të ndodhin në 20-40% të grave të cilat kanë endometriozë.

Simptomat që e shoqërojnë janë:
– Dhimbje gjatë periodave
– Dhimbje pelvike që nuk lidhet me ciklin menstrual
– Dhimbje gjatë marrdhënieve seksuale
– Infertilitet
– Çekuilibrim të ciklit menstrual

Për më tepër informacione ju mund të kontaktoni në numrat tel. +355 4 222 36 32 dhe cel. +355 67 27 33 333 për të rezervuar një orar dhe për të takuar mjekun specialist.