Klinika Gliozheni

Klinika Gliozheni

Zgjedhja e klinikës në të cilën ju do i besoni rrugëtimin tuaj në arritjen e një shtatzënie është çështja kryesore e një trajtimi të fekondimit in vitro.
Shpesh herë nuk është e lehtë për të përzgjedhur duke patur parasysh shkaqet e ndryshme të infertilitetit.

Klinika Gliozheni ju vjen në ndihmë falë stafit të specializuar në Fekondim In Vitro dhe më specifikisht në rastet si:

– Infertiliteti mashkullor

– Sindroma e ovarit policistik

– Menopauza premature

– Abortet e përsëritura

– Endometrioza

– Cikël FIV me dhurues ovocitesh apo sperme

– Cikël FIV në pacientë mbartës të anomalive gjenetike

Klinika Gliozheni ju vjen në ndihmë në gjetjen dhe zgjidhjen e problematikave në mënyrë individuale duke iu përshtatur historisë se secilit pacient.

Për më tepër informacion, ju mund të kontaktoni në numrat tel. +355 4 222 36 32 dhe cel. +355 67 27 33 333 për rezervuar një orar.