Kujdesi Prenatal

Kujdesi Prenatal

A fillon vërtet kujdesi prenatal vetëm pasi të keni marrë një test pozitiv të shtatzënisë?

Është e vërtetë që duhet të caktoni takimin tuaj të parë para lindjes sapo të zbuloni se jeni shtatzënë, por nuk ka arsye përse duhet të prisni derisa të mbeteni shtatzënë për të filluar të kujdeseni më mirë për trupin tuaj.

Ne ofrojmë kujdes para shtatzënisë (para konceptimit) për gratë që planifikojnë të krijojnë një familje ose që janë duke u përpjekur në mënyrë aktive për të mbetur shtatzënë.

Kujdesi mund të përfshijë përmirësimin e shëndetit tuaj, rritjen e fertilitetit dhe madje fillimin e marrjes së vitaminave para shtatzënisë.

Ju mund të na kontaktoni në numrat tel. +355 4 222 36 32 dhe cel. +355 67 27 33 333 për të rezervuar një orar.