Kujt I ngjan fëmija ?

Kujt I ngjan fëmija ?

Trashëgimia gjenetike e fëmijës tuaj, përcaktohet që në momentin e konceptimit; gjysma e saj vjen nga veza dhe gjysma tjetër nga spermatozoidi. Pra fëmija është fryt i një proçesi të nderlikuar të kombinimit të gjeneve që vijnë nga të dy prindërit. Pavarësisht se kujt i ngjan fëmija, ju dhe partneri juaj keni kontribuar në mënyrë të barabartë në hartën gjenetike të fëmijës tuaj.