Kur do ti ndjej lëvizjet e fëmijës ?

Kur do ti ndjej lëvizjet e fëmijës ?

Për ti ndjerë rregullisht lëvizjet e fetusit, duhet të prisni javët e 20-22. Zakonisht, gratë që kanë lindur një fëmijë janë më të ndjeshme dhe arrijnë ti ndjejnë lëvizjet më shpejt. Mos u shqetësoni nëse nuk i ndieni rregullisht lëvizjet e bebes deri në javën e 24.