Kur fillojnë bebet të lëvizin?

Kur fillojnë bebet të lëvizin?

Ju mund të filloni të ndjeni lëvizjen e bebes tuaj midis javës së 16-të dhe të 24-t të shtatzënisë.
Nëse kjo është shtatzënia e parë,ndoshta do t’ju duhet të prisni deri në javën e 20-të për të ndjerë lëvizjet e bebit tuaj.
Fillimisht lëvizjet e foshnjës mund ti ndjehen si lëkundje të lehta dhe mund të jetë e vështirë ti dallojnë dhe personat e tjerë, por me avancimin e shtatzënisë ato bëhen më të vrullshme dhe me lehtësisht të ndjeshme.