Kuriozitet

Kuriozitet

Mesatarisht pesha e një bebi të porsalindur është midis 2.5 kg dhe 5 kg.

Fëmija më i shëndoshë i lindur ndonjëherë nga një nënë e shëndetshme peshonte 10.2 kg. Ai u lind në Itali në 1955.