Mosha dhe shtatzënia

Mosha dhe shtatzënia

Sa më shumë vite të kalojnë, aq më shumë kohë mund t’ju duhet të mbeteni shtatzënë, kjo për arsye sepse prodhimi i vezëve bie me kalimin e moshës.
Shanset më të mëdha për të konceptuar natyrshëm janë gjatë të 20-ve, dhe fertiliteti juaj fillon të bjerë ndërsa mosha rritet.
Një 30-vjeçare e shëndetshme ka rreth 18-20 % shanse të mbetet shtatzënë çdo muaj, por në moshën 40 vjeçare, keni vetëm rreth 5 % shanse.
Në moshën 45 vjeç, shumë pak gra mbeten shtatzënë natyrshëm.